REFERENTIES VAN Aldera

PORTFOLIO | REFERENTIES VAN ALDERA

Veranda aluminium | Sint-Job in´t Goor

De VerandaVerhalen


De familie van Grimbergen koos twee jaar geleden voor Aldera Veranda’s. We stelden hen kort enkele vragen over het verhaal achter hun veranda.

Waarom wilde u een veranda?

Nadat we verhuisden van Brussel naar Sint-Job in’t-Goor, wilden we aan onze nieuwe woning ook graag een veranda. Zo konden we onze leefruimte uitbreiden en kregen we ook een beter zicht op de tuin. Eigenlijk zien we het meer als een tuinkamer in het huis dan een apart gedeelte.

Waarom koos u voor Aldera veranda’s?

Tijdens ons bezoek aan Batibouw bezochten we de stand van Aldera en zagen we een volledig opgebouwd voorbeeld van een veranda met een platte koepel. De prachtige afwerking getuigde voor ons van een zeer professionele aanpak. Daarnaast heeft
de correcte en deskundige aanpak van de verkoper ons overtuigd om voor Aldera te kiezen. 

Om welke reden zou u Aldera Veranda’s aanraden?

Iedereen die bij ons op bezoek komt is onder de indruk van onze veranda. Het is echt ons favoriete plekje in huis. Daarnaast kunnen we ons vinden in de professionele aanpak van Aldera. Wanneer er problemen zijn, luisteren ze en lossen het op. Hun exacte timing, niveau van afwerking en no nonsens aanpak maakte Aldera voor ons de perfecte keuze.