Veranda

Veranda

Een veranda, de ideale aanbouw voor uw woning

Wil u meer genieten van uw tuin, ook in de winter? Dan is een veranda hiervoor een ideale oplossing: de open blik naar uw tuin, gecombineerd met de aangepaste temperatuur in huis gunnen u dit plezier. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden waarvoor u kan kiezen om een veranda aan uw huis te bouwen! Extra speelruimte voor de kinderen, een uitbreiding van de keuken, en niet te vergeten; een heerlijk rustige, zonnige plek om te verpozen in elk seizoen van het jaar!


Lees meer

Is een veranda vergunningsvrij?

 • Uw veranda is niet groter dan 40m²
 • De uitbouw is maximaal 4 meter hoog vanaf de grond
 • De bestemming en het aantal woonruimtes blijft ongewijzigd

Interesse in een Veranda?

Wenst u graag meer info, ontwerp of
een offerte voor uw project

Vraag meer informatie
 • 1

  VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

  in onze showroom tonen we u onze mogelijkheden maar luisteren we vooral naar uw verhaal. We geven toelichting over verschillende materialen, met de voor- en nadelen. Op basis daarvan kunnen we dan vrijblijvend aan de slag met een ontwerp.
 • 2

  VOORONTWERP & OFFERTE

  Na een duidende kennismaking maken we voor u graag een voorstel op in het materiaal van uw dromen. We tekenen een voorontwerp van uw veranda uit, en bezorgen op basis daarvan een vrijblijvende offerte.
 • 3

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Na een akkoord op de offerte vliegen wij er graag in. We plannen met u nauwkeurig de werken zodat u nergens van wakker hoeft te liggen. Wij ontzorgen u van A tot Z zodat u snel kunt genieten van uw nieuw project.
 • 4

  OPLEVERING

  Wanneer alle werken zijn uitgevoerd gaan we graag samen met u het project inspecteren. Wij ronden pas af wanneer alles tot in de puntjes werd afgewerkt zoals besproken. Dat doen we in onze oplevering.

Veranda op maat laten maken

De veranda's van Aldera zijn niet zomaar in beperkte maten verkrijgbaar: elke veranda is voor ons een veranda op maat! Niet enkel wat betreft de afmetingen, maar ook helemaal afgestemd op uw wensen en budget.

 

Welke veranda past het best bij u: een houten, stalen of aluminium veranda?

Zo heeft u bij ons keuze uit diverse materialen: een veranda uit aluminium, hout of staal.

Met een houten veranda kiest u voor een eerder klassieke uitstraling, uitgevoerd in hoogwaardig kwaliteitshout met een afwerking naar keuze. Houdt u eerder van de landelijke stijl of gaat u voor een strakke uitvoering? U kiest, wij voeren het voor u uit!

Gaat u voor een stalen veranda, heeft u de troef erbij dat u kan opteren voor hogere en bredere deuren, dankzij de gelaste hoekverbindingen die dit door hun stevigheid toelaten.

Met een aluminium veranda  kiest u voor hoogwaardige duurzame materialen die bovendien ook nog eens onderhoudsvriendelijk zijn! Qua stijl heeft u ook hier de keuze: u kan kiezen voor aluminium profielen met ingewerkte moulures voor een meer klassieke uitstraling, of u kiest voor de strakke look. Alles kan u afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.

 

Een veranda met lichtstraat

Een veranda aanbouwen is 1 ding, maar daglicht in huis is iets dat iedereen natuurlijk wil behouden. Daarom biedt Aldera u de mogelijkheid om een lichtstraat in te bouwen in het dak van de veranda.

 

 

Voor deze lichtstraat maken we eventueel gebruik van drievoudig hoogwaardig veiligheidsglas, meestal voorzien van een zonwerende film. Per m² opening in uw dak ontvangt u 4 keer meer licht dan een m² opening in de muren.

 

Benieuwd naar de verandaprijzen bij Aldera?

De prijs van een veranda hangt af van verschillende factoren: de afmetingen van de aanbouw, de materialen die bij uw huis en/of budget passen (hout, staal, aluminium, type glas) en dan  natuurlijk niet te vergeten de afwerking. Zonwering geïntegreerd in de veranda zal een extra kostenplaatje met zich meebrengen. Daarentegen zorgt een zonnescreen wel voor een heerlijk en milieuvriendelijk comfort.

 

Aldera België, voor kwalitatieve maatwerkveranda's en service na verkoop

Heeft u nood aan inspiratie? Spring gerust binnen in onze showroom in Sint-Job-in't-Goor! Onze adviseurs helpen u graag verder met al uw vragen, elke dag opnieuw van 10u tot 18u, zelfs op zondag!

Samen met u tekenen zij de veranda van uw dromen uit. Eens de bouwvergunning dan in orde is en we de laatste details hebben opgemeten, moet u rekening houden met een 16-tal werkweken tot wij uw veranda komen plaatsen.


Wilt u de juiste prijs weten voor uw droomveranda? Contacteer ons, samen maken we er werk van!

 

Wenst u graag meer info, ontwerp of een offerte voor uw project ?